"Ik heb verstand van chocola, niet van computers. Lannet IT wel."

Patrick van Ham, Van Ham Chocolaterie en Groothandel

Contact

Telefoon 0411 74 74 74

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Lannet groeit uit haar jasje

Het hoge woord is er uit: wij gaan verhuizen!

Na bijna 20 jaar trouwe dienst in ons kantoor in Haaren zijn wij uit ons jasje gegroeid. De zoektocht naar een ander pand gaf ons de mogelijkheid goed na te denken over de toekomst. Wat willen wij en waar gaan wij voor? Maar eerst, waar gaan wij naartoe? Bekijk het hieronder.

Verbouwing
Momenteel zijn we hard bezig om samen met interieurontwerpers onze ideeën op papier te krijgen. Ons #1 idee? Een heel gaaf, modern en interactief kantoor voor onze medewerkers én klanten. 

De komende maanden staan in het teken van afbreken en opbouwen, van bloed, zweet en tranen en in het maken van keuzes. Wij zijn allemaal onwijs enthousiast, kunnen niet wachten om te gaan verhuizen en staan te popelen om nieuwe herinneringen te maken.

Wanneer wij verwachten erin te gaan? Wij willen in 2020 onze kerstborrel in het nieuwe pand houden!

Toekomst
Wij willen verder ontwikkelen met onze medewerkers, groeien met onze klanten en nieuwe klanten en nieuwe medewerkers omarmen. Bovenal willen wij de kwaliteit blijven leveren zoals onze klanten gewend zijn.

Het nieuwe pand zorgt voor meer ruimte en mogelijkheden om die ontwikkeling en groei te realiseren. Er komen mooie ruimtes om onze klanten te ontvangen, presentatieruimtes voor grote en kleine groepen en een grote kantine die van alle gemakken voorzien is.

Lannet bestaat dit jaar 20 jaar en dit is dan ook, na al die jaren, een mooie stap.

Op de hoogte blijven
Wij zullen op onze social media kanalen Facebook, LinkedIn en Instagram regelmatig updates plaatsen over de verbouwing. Volg ons daar om op de hoogte te blijven!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Partners