"De automatisering- en telecom zijn zo stabiel als een huis."

Danny Vugts, VSB Wellness

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Netwerk

Een gedegen infrastructuur vormt de basis van een goed functionerend netwerk. Lannet levert bedrijfsnetwerken op maat. Uw netwerk wordt volledig afgestemd op uw organisatie, werkzaamheden, eisen en wensen. Dankzij de oplossingen van Lannet wordt u ontzorgd en verbetert de kwaliteit van uw bedrijfsactiviteiten

Of het nu gaat om een nieuw bedrijfsnetwerk of om het vervangen of herinrichten van uw bestaande netwerkomgeving; Lannet biedt u de juiste oplossing. Wij kijken naar uw organisatie, voorwaarden en doelstellingen en besluiten aan de hand daarvan hoe we uw bedrijfsnetwerk zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Aandachtspunten die we daarbij in gedachten houden, zijn betrouwbaarheid, beheergemak, efficiëntie en flexibiliteit.

Wij zorgen ervoor dat uw server, Internet, telefonie, printers, clouddiensten en data storage worden samengebracht in één stabiele netwerkomgeving. Ook het beheer van dit netwerk nemen wij op ons. Zo zorgt Lannet ervoor dat het complete spraak- en dataverkeer binnen uw organisatie vlekkeloos verloopt.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Partners