"De automatisering- en telecom zijn zo stabiel als een huis."

Danny Vugts, VSB Wellness

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Actueel in de markt: ISDN-1 en ISDN-2 verdwijnen in 2019

Het zal u niet ontgaan zijn. KPN heeft 13 april aangekondigd te starten met de uitfasering van ISDN. In deze mail gaan we daar dieper op in en hebben wij met u meegedacht met een fantastische aanbieding.

End of life: ISDN
KPN heeft 13 april aangekondigd over te gaan tot uitfasering van de bestaande enkelvoudige ISDN1, enkelvoudige en meervoudige ISDN2 en meervoudige PSTN diensten per 1 september 2019. Dit is in lijn met de contractuele afspraken van KPN met Wholesale afnemers en met de verplichtingen uit het marktanalysebesluit Vaste Telefonie 2017 van de ACM. Voor ISDN 15/20/30 geldt dat KPN deze dienstverlening tenminste tot 1 januari 2021 blijft ondersteunen.

Be future proof
Lannet IT doet u, met het zicht op de uitfasering van ISDN, een fantastische aanbieding om u voor te bereiden op de toekomst. U kunt nu al overstappen en gebruik gaan maken van een van de meest moderne communicatieoplossingen; Lannet IT Managed Voice of een eigen telefooncentrale met voice-over-IP (VoIP-)verbindingen. De Lannet VoIP diensten zijn op IP gebaseerde oplossingen en zijn daarmee de juiste keuze voor de toekomst wanneer ISDN stopt.

Nieuwe mogelijkheden
Naast flexibiliteit bieden de VoIP-oplossingen ook een breed scala aan andere voordelen voor de gebruiker. Afhankelijk van uw wensen integreren wij uw telefonie oplossing in uw netwerk waardoor extra functies mogelijk worden. Veel gebruikte extra functies zijn: click-to-dial en easy-conferencing. Ook de integratie met uw mobiele telefoon kunnen wij voor u verzorgen. Een vast toestel op uw buro is daarmee niet meer noodzakelijk.

Maakt u op dit moment gebruik van een enkelvoudige ISDN1, enkelvoudige of meervoudige ISDN2 of meervoudige PSTN verbinding en gaat u voor 1 september 2017 over naar Managed Voice of Voice Connect van Lannet IT, dan kunnen wij u de eerste 3 maanden gratis aanbieden! U hoeft dan de eerste 3 maanden geen maandelijkse abonnementskosten te betalen. Deze actie is geldig per Managed Voice licentie of per 5 Voice Connect call limits. Neem contact op met ons accountteam voor meer informatie.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Partners