"Lannet IT is persoonlijk, flexibel en meedenkend"

Toine Brock, TOBROCO

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Goede bereikbaarheid, klantgerichter én efficiënter werken.

Goede bereikbaarheid, klantgerichter én efficiënter werken.

Lang wachten voor er wordt opgenomen, langdurig in de wacht worden gezet en geen persoonlijke begroeting in een telefoongesprek worden doorgaans als niet prettig ervaren.

Wat nu als je heel makkelijk klantgerichter en efficiënter kan werken in? Wat als er een telefoongesprek binnen komt en de telefoniste gelijk op haar desktop ziet wie er belt. Dan kan zij diegene daardoor sneller helpen. Is degene op zoek naar iemand anders binnen de onderneming? Dan ziet de telefoniste in één oogopslag wie er aanwezig is én of degene bereikbaar is. Dit is efficiënter voor de telefoniste én voor de beller.

Deze functionaliteiten zitten allemaal in een online telefoondienst die de afgelopen jaren ver doorontwikkeld is. Er wordt bij het ontwikkelen constant gekeken naar gebruikersgemak, klantvriendelijkheid en stabiliteit.

Een voorbeeld van gebruikersgemak is dat er een online portal beschikbaar is, waar je zelf instelling zoals het antwoordapparaat eenvoudig kunt wijzigen. En heeft de onderneming meerdere vestigingen, dan kunnen deze vestigingen aan elkaar gekoppeld worden zodat er, indien gewenst, één centraal punt is waar alle gesprekken binnen komen.

Een stabiele, online omgeving die automatisch voorzien wordt van de laatste updates, zodat je altijd tot de nieuwste functionaliteiten beschikt.

Meer informatie? Neem dan contact op via info@lannet.nl of 0411-747479.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Partners