"Het rare van goede automatisering is, je moet er juist niks van merken. Het moet gewoon werken en dat doet het."

Martijn van Hulten en Mark van der Pol, Marbel Advies

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Veeam Backup voor Microsoft Office 365

Veeam Backup voor Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 is niet weg te denken in werkend Nederland. U kunt er overal en op elk moment mee werken, zonder dat u een eigen infrastructuur voor e-mail, bestanden en SharePoint hoeft te faciliteren. Microsoft faciliteert dan wel de infrastructuur, maar in tegenstelling tot wat u verwacht, maakt Microsoft géén back-ups van uw Office 365-gegevens. 

Wist u dat meer dan 60% van gevoelige Cloud-gegevens wordt opgeslagen in Office documenten? En dat daarvan in 75% van de gevallen géén back-up wordt gemaakt? De ervaring leert dat je door meerdere redenen data kwijt kunt raken en dat je dit vervolgens niet kunt terughalen zonder een back-up. Denk hierbij aan oorzaken zoals ransomware, kwaadwillende medewerkers of een hack. Hiermee loopt u het risico om gegevens te verliezen óf dat er misbruik van gemaakt wordt.

Veeam back-up is hierin een goede oplossing. Veeam Backup minimaliseert namelijk het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Office 365-gegevens, inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams, zodat uw gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn.

Meer weten?
Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact met ons op voor advies. We zorgen er dan samen voor dat uw gegevens veilig blijven. Bel ons op 0411-747479 of mail naar info@lannet.nl.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Partners