"We zijn verwend door de werkzaamheden van Lannet IT"

Patrick de Jong, Feel Flex

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Verhuizing naar Oisterwijk

Lannet verhuist naar Oisterwijk

Maart 2020 kregen wij de sleutels van het nieuwe pand aan de Sprendlingenstraat 55 in Oisterwijk en nu, december 2020, staan wij op het punt om te gaan verhuizen.

De afgelopen maanden hebben wij samen met bedrijven uit de regio* hard gewerkt om tot dit punt te komen. Samen met de architect, RedB, hebben we eerst alle ideeën en wensen op papier gezet, waar zij vervolgens één geheel van hebben gemaakt. En ja hoor, dít is wat wij al die tijd voor ogen hadden. Een pand met letterlijk ruimte, maar ook groen, warmte, licht en vooral een hippe, gave en moderne plek voor het team.

Gesproken over het team, in deze periode is meer dan ooit gebleken dat Lannet een (h)echt team heeft. Een team die in de avonden klaar stond om te slopen en om te bouwen, die klaar stond om even de deur open te gaan doen voor de loodgieter, die koffie kwam brengen wanneer deze op was en een team die allemaal heeft uitgekeken naar dit moment en vooral naar deze nieuwe werkomgeving.

Een ding is zeker; wat is het pand enorm mooi geworden. Een feest voor het team om er te mogen werken en voor onze klanten en leveranciers om elkaar daar te kunnen ontmoeten. 

Vanaf 14 december wordt er vanuit Oisterwijk gewerkt en via Facebook en LinkedIn kun je alvast een kijkje nemen. Hou je het mee in de gaten?

* Enorm veel dank aan AN Totaalafbouw, Van Gils Tegelwerken, Hoogspoor Design Light, Michelbrink Elektro, G&S Projects, RedB en de prachttuinen Oisterwijk.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Partners