"Ik heb verstand van chocola, niet van computers. Lannet IT wel."

Patrick van Ham, Van Ham Chocolaterie en Groothandel

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Een hygiënische werkplek

Hygiëne is belangrijk in iedere werkomgeving, maar in de dentale praktijk is het essentieel. Iedere tandartspraktijk dient te voldoen aan de WIP-T-richtlijnen. Deze richtlijnen schrijven onder meer voor aan welke eisen computerwerkplekken in een praktijk moeten voldoen.

De WIP-T-richtlijn stelt onder andere:
Het toetsenbord en de muis kunnen het beste worden beschermd met een vlakke, gladde plastic bedekking, die gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren dan wel te vervangen is.

Wij hebben een werkplekpakket samengesteld dat volledig voldoet aan de WIP-richtlijnen. Dit pakket – dat bestaat uit een toetsenbord, Fitted Drape en muis – bewijst dat hygiënisch werken niet duur hoeft te zijn.

Complete set voor een hygiënische computerwerkplek
Het afwasbare en desinfecteerbare toetsenbord van B-Cool is stof- en waterdicht en kan worden schoongemaakt met water en zeep, maar ook met een desinfecterende oppervlaktereiniger zoals een alcoholdoekje. Het toetsenbord wordt geleverd met een Fitted Drape; een waterbestendige siliconen hoes die om het toetsenbord kan worden gedaan. Dit is de plastic bedekking waarover in bovenstaande richtlijn wordt gesproken. Omdat deze hoes doorzichtig en ultradun is, blijven de toetsen goed zichtbaar en kunt u goed typen. De Fitted Drape kan in een autoclave worden gesteriliseerd en biedt zo optimale bescherming tegen vuil, vocht en bacteriën. In combinatie met de Mighty Mouse, een desinfecteerbare muis die volledig ondergedompeld kan worden in water, heeft u een compleet pakket voor een hygiënische werkplek. Met dit pakket voldoet u volledig aan de WIP-T-richtlijnen.

Bij Lannet Dental bestelt u het B-Cool toetsenbord (in zwart of wit) met de bijbehorende Fitted Drape voor slechts € 77,00 (excl. BTW). Voor de Mighty Mouse (in zwart of wit) betaalt u € 88,00 (excl. BTW). U kunt dus een complete set aanschaffen voor slechts € 165,00 (excl. BTW).

Wilt u het pakket bestellen of wilt u meer weten over een hygiënische werkplek?
Neem dan nu contact met ons op:
T 0411 – 747479
E info@lannet.nl

Waarmee kunnen wij u helpen?

Partners