"We zijn verwend door de werkzaamheden van Lannet IT"

Patrick de Jong, Feel Flex

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Lak voor Tijn 2017

Lannet IT is nauw betrokken bij de organisatie van “Lak voor Tijn”, een initiatief van de vader van de welbekende maar helaas reeds overleden Tijn Kolsteren. Tijn haalde in 2016 het bedrag van 2.6 miljoen euro op voor de actie van 3FM Serious Request, door nagels te lakken.

De vader van Tijn wil nu, mede om Tijn te eren én het goede doel te blijven steunen, dit prachtige initiatief voortzetten. Ook dit jaar zet hij dus weer een actie op om geld op te halen voor het goede doel van 3FM Serious Request, door middel van een echte, glazen nagellakstudio in hartje Breda tijdens de WinterFair.

Deze glazen nagellakstudio is geopend vanaf woensdag 20 december 2017, 16.00 uur tot en met zaterdag 30 december 2017, 23.00 uur. Verschillende bekende Nederlanders zullen aanwezig zijn in de nagellakstudio om te lakken. Wie en wanneer? Dat is nog een verrassing!

Wij faciliteren de ICT van de glazen naggelakstudio en doen ook een financiële bijdrage voor dit prachtige goede doel. Dit doen we samen met AcesDirect en First Impression uit Tilburg, die de hardware ter beschikking stellen.

Helpen jullie ook mee? Je kunt doneren op: https://kominactie.3fm.nl/actie/lakvoortijn

Waarmee kunnen wij u helpen?

Partners