"Het rare van goede automatisering is, je moet er juist niks van merken. Het moet gewoon werken en dat doet het."

Martijn van Hulten en Mark van der Pol, Marbel Advies

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Nieuwe dienst Lannet IT Real Time Monitoring

In onze vorige nieuwsbrief schreven we er al kort over: onze nieuwe dienst Real Time Monitoring. Inmiddels hebben wij dit live gebracht. De eerste resultaten zijn zó positief, dat we hebben besloten deze dienst in Basic-vorm gratis aan te bieden aan al onze bestaande remote beheer klanten.

Met het Real Time Monitoring (RTM) systeem kunnen wij vitale onderdelen in het netwerk nog pro-actiever beheren. Op elke server wordt een klein programmaatje geïnstalleerd dat een aantal belangrijke zaken van de gezondheid van de server controleert en digitaal aan ons rapporteert. Hierdoor kunnen wij eventuele problemen voorkomen, sneller ingrijpen bij afwijkingen en de status van de server live monitoren. RTM-meldingen komen binnen op een grote flatscreen te midden van onze engineers.

Verrassing
De eerste testresultaten van RTM zijn dermate positief, dat wij per 1 januari het Real Time Monitoring Basic als pakket gaan aanbieden. Voor al onze klanten die op 31 december 2010 al gebruikmaken van Remote Beheer op hun servers, hebben we een verrassing: zij krijgen deze RTM Basic dienst van Lannet IT helemaal gratis.

Geen meerprijs
Bij de Basic-variant wordt schijfruimte, geheugengebruik en bereikbaarheid van de server continu gemonitord. Er zijn voor de bestaande klanten geen eenmalige kosten en geen periodieke kosten. Ze krijgen simpelweg een nog betere dienstverlening zonder meerprijs. Nieuwe klanten betalen wel eenmalige kosten per server voor deze dienst.

Custom made
Ook onderzoeken we op dit moment of we andere RTM-diensten kunnen aanbieden. Met bijvoorbeeld meerdere controles op andere cruciale processen op servers. Of zelfs custom made monitoring, voor klanten die specifieke zaken en processen op hun server gecontroleerd willen hebben. Als u meer over deze vorm van monitoring wilt weten, kunt u contact opnemen met ons.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Partners