"We zijn verwend door de werkzaamheden van Lannet IT"

Patrick de Jong, Feel Flex

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Van Raak Staal beter bereikbaar en lagere belkosten

Van Raak Staal in Oss is een van de de eerste gebruikers van het gloednieuwe Siemens OpenScape Business-platform. Door het plaatsen van deze nieuwste Siemens-telefooncentrale zijn zij beter bereikbaar, bellen ze tegen lagere kosten en kunnen ze gebruik maken van diverse nieuwe communicatiemogelijkheden. Een investering die zichzelf snel terugverdiend.

Van Raak Staal
Van Raak Staal Oss heeft de nieuwe Siemens-centrale gekocht om hun bereikbaarheid te vergroten. De oude centrale had zijn beperkingen op het gebied van bereikbaarheid en was aan vervanging toe. Ook de vestiging in Tilburg zal later in de nieuwe centrale geïntegreerd worden, waardoor klanten nog beter bediend kunnen worden en de belkosten verder beperkt kunnen worden.

Siemens OpenScape Business
De nieuwe centrale van Siemens is standaard geschikt voor ISDN-lijnen én Voice over IP-telefonie (VoIP). Op deze centrale kunnen zowel IP-toestellen als traditionele systeemtoestellen – door elkaar – aangesloten worden.

De Siemens OpenScape Business-centrale is modulair opgebouwd, en de functionaliteiten van de centrale kunnen uitgebreid worden door licenties aan te kopen. Hierdoor is de centrale interessant voor kleine bedrijven met traditionele wensen (bellen en gebeld worden), maar ook uit te breiden tot een veelzijdig communicatieplatform voor bedrijven met uitgebreide wensen op het gebied van moderne communicatie. Zo kunnen mobiele gebruikers in de centrale geïntegreerd worden, kan de centrale aan Outlook worden gekoppeld voor informatie over de aanwezigheid van personeel en zijn er mogelijkheden voor chatten, video-vergaderen, bellen vanuit applicaties, het opnemen van gesprekken en nog veel meer!

Gebruik uw bestaande investering langer
Bedrijven die momenteel een recente Siemens HiPath-centrale met systeemtoestellen gebruiken, kunnen hun centrale upgraden naar het nieuwe Siemens OpenScape Business Platform, waardoor de investering beperkt blijft.

Kijk voor meer info op:
http://www.siemens-enterprise.com/nl/products-services/small-medium-business/openscape-business.aspx

Waarmee kunnen wij u helpen?

Partners