"We zijn al 20 jaar klachten vrij!"

Han Schat en Huib Schoonhoff, Fura B.V.

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Fura B.V.

Han Schat en Huib Schoonhoff zijn al meer dan 20 jaar actief als zelfstandige bedrijfsartsen onder de paraplu van Fura. Een professionele organisatie met jaren ervaring en een uitgebreid netwerk aan experts en specialisten op het gebied van Arbo en verzuim. Als vrijgevestigde bedrijfsartsen zijn zij niet afhankelijk van arbodiensten en geven zij verzuimbegeleiding aan kleine en grote bedrijven in verschillende branches door heel Nederland. Met een landelijke spreiding zijn beide heren veel onderweg en is het hebben van goede netwerkbeveiliging tegenwoordig en in de toekomst van essentieel belang.

Al 20 jaar in de Cloud

In de zoektocht naar een goede ICT partner kwamen Han en Huib 20 jaar geleden in contact met Lannet. “We hebben destijds ook met anderen IT-dienstverleners gepraat, maar met Lannet hadden we meteen een klik. Zij wisten meteen wat de bedoeling was en ook vandaag de dag wordt er proactief meegedacht, krijgen we eerlijk advies en hebben ze zaken goed voor elkaar”, vertelt Han Schat. Aangezien Han en Huib als bedrijfsartsen op veel plekken komen, maar wel overal moeten kunnen werken zijn zij overgegaan naar de Cloud. “Wij waren jullie eerste cloudklant en nu zitten we al 20 jaar in de Cloud! Met mijn eigen laptop kan ik overal veilig inloggen en heb ik altijd beschikking tot mijn cliëntgegevens,” zegt Huib Schoonhoff.


Laagdrempelige samenwerking

Het contact met Lannet IT is volgens Huib en Han plezierig en laagdrempelig. Ze zijn blij dat ze op IT-gebied ontzorgt worden, zodat zij meer tijd en aandacht aan hun patiënten kunnen besteden. Ten slotte grapt Huib nog: “Waar is het klachtenformulier?! We kunnen het niet vinden, we hebben ‘m in die 20 jaar nooit nodig gehad. We zijn al 20 jaar klachtenvrij!”

Waarmee kunnen wij u helpen?

Partners