"Lannet IT is persoonlijk, flexibel en meedenkend"

Toine Brock, TOBROCO

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

TOBROCO

De in 1996 opgerichte machinefabrikant TOBROCO is een globale speler op het gebied van ontwikkeling en productie van wielladers, telescoopladers en verreikers. Begonnen met 3 pc’s in een schuur in Haaren, is TOBROCO uitgegroeid naar een netwerk met circa 200 werkplekken in administratie en productie op meerdere locaties in de wereld.

Toen er in 2003 meerdere pc’s met elkaar gekoppeld moesten worden ontstond er bij TOBROCO een probleem. De ICT’er van TOBROCO raadde hen de IT systemen van Lannet IT aan. Een mooie samenwerking was geboren.

24/7 bereikbare storingsdienst
Persoonlijk, flexibel en meedenkend, zo beschrijft Toine Brock, directeur van TOBROCO, de diensten van Lannet IT. “Als we een probleem hebben staan de medewerkers van Lannet IT meteen klaar om ons te helpen. Daarnaast is er iemand van Lannet IT vier uur per dag gedetacheerd bij ons op kantoor, waardoor problemen snel worden opgelost. Gelukkig hebben zij ook een storingsdienst die 24/7 bereikbaar is. Zo worden wij altijd heel snel geholpen.”

Behulpzaam
Brock is ook erg te spreken over de behulpzaamheid van de medewerkers van Lannet IT: “Wij maken iedere dag een back-up van ons systeem maar het komt wel eens voor dat we dit vergeten. Lannet IT belt dan meteen om ons hierop te wijzen. Dankzij hen is ons systeem altijd up-to-date!”

Flexibel, zelfs in het weekend
De flexibiliteit van Lannet IT ziet Brock zelfs in het weekend terug: “We hebben een keer meegemaakt dat op zaterdagochtend alle touchscreens en computers niet meer op wilden starten. Zonder deze apparatuur zijn wij nergens, dus we zaten wel even met onze handen in het haar. Na een belletje naar Lannet IT kwam er meteen iemand langs om ons probleem op te lossen. Zo liepen we gelukkig maar heel even vertraging op en konden we snel weer verder met ons werk. Wat een goede service!”

Rooskleurige toekomst
De toekomst ziet Brock rooskleurig: “Wij zijn bezig met een schaalvergroting, de bedoeling is dat ons bedrijf twee keer zo groot wordt. Wij zouden het heel fijn vinden als Lannet IT met ons meegroeit en onze partner in IT blijft.”

Waarmee kunnen wij u helpen?

Partners