"Ik heb verstand van chocola, niet van computers. Lannet IT wel."

Patrick van Ham, Van Ham Chocolaterie en Groothandel

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Van Ham Chocolaterie en Groothandel

Van Ham Chocolaterie en Groothandel is specialist in ambachtelijke bonbons en heerlijke chocolades. Na zeven jaar was hun netwerk verouderd en toe aan vervanging vanwege beperkingen die niet meer opgelost konden worden. Daarom gingen ze op zoek naar een nieuwe partner. Via een goede relatie kwamen ze terecht bij Lannet IT. Na een gesprek met drie partijen, kwam Lannet IT als beste uit de bus. Het projectplan van Lannet IT draait inmiddels bijna twee jaar zeer stabiel op beide vestigingen in Esbeek.

Lannet IT is eerlijk en transparant
Over positieve punten van Lannet IT hoeft Patrick van Ham niet lang na te denken. Van Ham: “Lannet IT doet veel op afstand. Ze beheren het totale netwerk en hoeven zo min mogelijk langs te komen, terwijl alles wel meteen geregeld is. Anderzijds zijn ze transparant. Als er iets aan apparatuur vervangen moet worden, adviseren zij ons over waar wij dit het beste kunnen bestellen en ze zullen het ook installeren. Ze zijn dus eerlijk over hun diensten, iets wat voor mij hoog in het vaandel staat.”

Eigen initiatief
Tijdens de zoektocht naar de juiste partner, kwamen veel aanbieders met een volledige cloudoplossing. Van Ham was hier niet zo’n voorstander van. Van Ham: “Ik gaf dit aan bij Lannet IT en zij kwamen met een combinatie waarin sommige gegevens niet in de cloud draaien, maar hetgeen wat echt nodig is wel in de cloud draait. Ze hebben dus echt gekeken naar mijn situatie en wensen.” Daarnaast brengt Lannet IT eigen initiatief mee: “Wij hoeven niet zelf met vragen of ideeën te komen, Lannet IT komt hier vaak al meteen zelf mee, heel fijn!”

Advies op maat
Lannet IT komt standaard twee keer per jaar langs om alles te controleren, maar als er zaken tussendoor komen denken ze ook altijd mee. Van Ham: “Ik heb veel verstand van chocola, maar niet zo veel van computers en netwerken. Wij willen jarenlang met ons netwerk vooruit kunnen en niet na een half jaar erachter komen dat het toch niet werkt voor ons of juist betalen voor dingen die we toch niet gebruiken.” In mei 2017 zijn de laatste stappen van het projectplan uitgevoerd en de manier waarop alles is verlopen, heeft Van Ham als heel prettig ervaren. Van Ham: “Alles werkt naar behoren. Lannet IT komt daarnaast altijd met advies over hoe het nog beter kan, zonder dit op te dringen. Wij kunnen er dan over nadenken en aangeven of we het wel of niet willen. Lannet IT heeft een streepje voor vanwege het meedenken, daarom zijn zij voor MKB’ers de perfecte partner.”

Waarmee kunnen wij u helpen?

Partners