"De automatisering- en telecom zijn zo stabiel als een huis."

Danny Vugts, VSB Wellness

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

VSB Wellness

VSB Wellness is specialist in maatwerk wellnessprojecten. Het assortiment van VSB bestaat onder andere uit stoombaden, sauna’s, zwembaden en whirlpools. Hun vernieuwde showroom in Diessen is de moeite waard om te bezoeken.

Danny is samen met zijn broer Joey de tweede generatie in het bedrijf dat door hun vader Wout Vugts in 1986 is opgericht.

Kennismaking
Wout Vugts is 18 jaar geleden klant geworden bij Lannet omdat hij een IT uitdaging had waar Lannet de beste invulling aan kon geven. De tweede generatie heeft het contact met Lannet inmiddels overgenomen en vindt Lannet nog steeds de beste partner.

18 jaar geleden heeft Lannet gezorgd voor de volledige automatisering van VSB en sinds 5 jaar verzorgt Lannet ook de telecom. “Ik vind het super dat we één partij hebben voor de IT en telecom en dat die twee naadloos in elkaar overlopen. Telefonie geïntegreerd in de IT is echt een uitkomst” geeft Danny aan.

Voordelen
Op de vraag wat Danny de voordelen vindt van Lannet, zegt hij gelijk: meedenken. “Wanneer er een probleem is of je wil graag iets gerealiseerd hebben dan denkt Lannet echt mee in hoe dit het beste kan. Ook kostentechnisch denkt Lannet mee met de klant. Zo zorgen wij er samen voor dat wij onze IT en data slimmer kunnen gebruiken en op die manier zo efficiënt mogelijk kunnen werken.”

Danny geeft een mooi voorbeeld over het meedenken: “Onlangs is onze productie verhuisd naar een nieuwe bedrijfshal en van tevoren heeft Lannet met het maken van de bouwplannen al meegekeken en adviezen gegeven over de infrastructuur. De adviezen over de bekabeling, de wifi aansluiting, de stroom en de indeling van de patchkast zijn allemaal door Lannet bekeken en bepaald.”

Tijdens de migratie wilde VSB zo min mogelijk downtime en Lannet heeft in het weekend tot ’s nachts 02.00 doorgewerkt zodat de IT en telecom de ochtend erna goed werkte.

Contact
Danny is vooral degene die contact heeft met Lannet. Voor storingen hoeft Danny niet vaak te bellen. “De automatisering- en telecomsystemen zijn zo stabiel als een huis.”

Waarmee kunnen wij u helpen?

Partners