"De automatisering- en telecom zijn zo stabiel als een huis."

Danny Vugts, VSB Wellness

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

VSB Wellness

Het in het Brabantse Diessen gevestigde VSB Wellness, is al 29 jaar dé specialist op het gebied van wellness oplossingen. Dit hechte familiebedrijf biedt zowel de particuliere als zakelijke klant een uitgebreid aanbod aan zwembaden, sauna’s, stoombaden en whirlpools. Doordat VSB Wellness werkt met vakkundige medewerkers die de tijd nemen om goed te luisteren naar de individuele wensen van de klant, kunnen zij uiteindelijk uniek maatwerk leveren. Met een oog voor detail en hun persoonlijke aanpak hebben ze naar eigen zeggen de perfecte partner gevonden in Lannet IT.

Danny Vugts is samen met zijn broer Joey de tweede generatie in het bedrijf dat door hun vader werd opgericht. Als mede directielid van een nog steeds groeiend bedrijf hebben ze hun handen vol en is het fijn dat ze de IT systemen kunnen uitbesteden.

Langdurige samenwerking
“We maken al 20 jaar gebruik van de dienstverlening van Lannet IT en zij zorgen dat de continuïteit wordt gewaarborgd,” zegt Danny. Op de vraag waarom ze na al deze jaren nog steeds voor Lannet IT kiezen hoeft hij niet lang na te denken. “In al die tijd dat we nu gebruik maken van de dienstverlening is er nog nooit een storing geweest!” Hij geeft aan dat hij het fijn vindt dat ze al zo lang een bekend en betrouwbaar gezicht hebben op het gebied van telecom en IT. VSB Wellness heeft sinds kort een geheel nieuwe productielocatie geopend in Diessen en ook voor deze locatie was de keuze voor Lannet snel gemaakt. “Ze hebben ons netwerk uitgebreid op de nieuwe locatie en een eigen telefoon centrale aangelegd zodat we heel makkelijk vanuit Outlook kunnen bellen.”

Persoonlijke dienstverlening en continuïteit
Als groeiend familiebedrijf zijn ze erbij gebaat om samen te werken met een bedrijf dat maatwerk en persoonlijke dienstverlening ook hoog in het vaandel heeft staan. Volgens Danny ligt de kracht van Lannet IT bij de persoonlijke dienstverlening en dat de continuïteit wordt gewaarborgd. Er is altijd persoonlijk contact en ze denken in oplossingen. “Het is een professioneel bedrijf dat efficiënt werkt. Ze zorgen dat de systemen werken en dat we beschermd zijn tegen cyber aanvallen en voor vragen staan ze dag en nacht voor ons klaar.” Wanneer gevraagd wordt of Danny een voorbeeld kan geven van deze persoonlijke aandacht, heeft hij een mooi praktijkvoorbeeld. “Met behulp van de ‘dashboards’ die Lannet IT gebruikt kunnen ze nog sneller inspringen als er iets niet goed dreigt te gaan en ons beter begeleiden zodat we efficiënter te werk kunnen gaan.”

Wanneer gevraagd wordt of Danny de samenwerking in één woord kan samenvatten, vindt hij dit lastig. “We werken al zo lang samen en ik vind het moeilijk om zo’n lange en fijne samenwerking in één woord samen te vatten. Ik ben heel tevreden over de samenwerking en professionaliteit waarmee zij te werk gaan.” Tot slot wil Danny nog even het volgende kwijt: “Ik ben gewoon fan van Lannet IT. Het zijn vriendelijke en professionele medewerkers die dag en nacht voor je klaar staan.”

Waarmee kunnen wij u helpen?

Partners