"Het rare van goede automatisering is, je moet er juist niks van merken. Het moet gewoon werken en dat doet het."

Martijn van Hulten en Mark van der Pol, Marbel Advies

Contact

Telefoon 013 747 0 747

Direct bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden bereikbaar voor spoedstoringen. Meer informatie? Support nodig?

Marbel Advies

Marbel advies bestaat uit een jong en dynamisch team van ervaren belastingadviseurs en financiële planners. Onder de naam Van Vugt & Van Hulten, zoals Marbel Advies tot oktober 2020 heette, bieden zij al ruim 20 jaar financieel inzicht in de financiële situatie van MKB-ondernemers en ondersteunen zij accountants- en administratiekantoren met belastingadvies. Vanuit het unieke en centraal gelegen pand, wat grenst aan de voormalige Sint-Petruskerk in het centrum van Vught, heeft Martijn Hulten samen met mede-eigenaar Mark van der Pol, het doel om hun cliënten te voorzien van gedegen fiscale advisering en financiële planning. Om deze processen in goede banen te kunnen leiden is een goede werking van de ICT erg belangrijk.

Investeren in goede IT-partner

“Toen we ons bedrijf opgericht hebben moesten we vanaf nul beginnen met de inrichting van de IT-infrastructuur,” zegt Martijn. Hij geeft aan dat ze toen al beseften hoe belangrijk het is om te investeren in een goede IT-partner. “Beveiliging is belangrijk aangezien we werken met persoonsgegevens en betrouwbare informatie. Een klant adviseerde ons om eens contact op te nemen met Lannet IT. Na een goed gesprek met Hans, Henri en Paul is de bal eigenlijk gaan rollen en toen hebben we eigenlijk meteen besloten om daar mee in zee te gaan.” Volgens Martijn zijn ze vandaag de dag nog steeds blij met de keuze voor Lannet IT. “We zijn al 20 jaar klant, dat zegt genoeg. Er is natuurlijk veel gebeurd in de tussentijd, veel ontwikkelingen geweest op het gebied van automatisering en daar zit Lannet wel goed in.”

Stabiele factor

Wanneer Martijn gevraagd wordt naar de voordelen die zij ondervinden van de diensten die Lannet IT biedt moet hij even nadenken. “Het rare van goede automatisering is, je moet er juist niks van merken. Het moet gewoon werken en dat doet het.” Alles bij elkaar genomen is het tot op heden een erg prettige samenwerking geweest volgens Martijn en zijn verwachting is dat we ook in de toekomst nog veel voor hen kunnen betekenen. “We hebben Lannet IT al regelmatig aanbevolen bij andere bedrijven. Ik denk dat het met name de persoonlijke en servicegerichte aanpak is die ons aanspreekt. Met nog steeds dezelfde mensen die in de onderneming zitten en vaste contactpersonen, zijn zij een stabiele factor.”

Wilt u weten wat een nieuwe IT-omgeving voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Partners